اینشورتک
لطفا این‌قدر نگویید نوآوری!
به جای اینکه کارکنان خود را با واژه نوآوری بترسانید، بهترین زبانی را پیدا کنید که در آن به نفع همگانی در شرکت اشاره شود. نکته‌ای که نادیا ژکسمبایوا، نویسنده و مربی حوزه نوآوری و کسب و کار در تمامی سخنرانی‌ها و کارگاه‌های آموزشی خودش به آن تاکید دارد. یادداشت او در این باره با اجازه رسمی‌اش در اختیار رسانه اینشورتک قرار گرفته است.
نادیا ژکسمبایوا
زمان مطالعه: 5 دقیقه
چرا مردم رغبتی به خرید بیمه ندارند؟
آمار نشان می‌دهد که مردم ایران خصوصا در سال‌های اخیر که فشارهای اقتصادی افزایش بیشتری یافته است، نه تنها از نظر درآمدی توان برنامه‌ریزی برای آینده بلندمدت خود را از دست داده‌اند بلکه به دلیل هجمه دغدغه‌های روزمره، مهلت فکرکردن به زندگی بهتر را هم نداشته‌اند. چه بسا در این میان خرید بیمه در اولویت نخست آنها قرار ندارد.
زمان مطالعه: 7 دقیقه
مشتری را به بازی راه دهید
شرکت های بیمه باید در عصر فرادیجیتال امروزی مشتریان خود را بهتر درک کنند و بیشتر برای طراحی تجارب مشتریان تلاش کنند. این یک تغییر بازی بالقوه در صنعتی است که به‌طور سنتی خارج از چرخه‌های حسابرسی، تجدید بیمه‌نامه و مطالبات خسارت‌نامه هیچ تعامل دیگری بامشتریان خود نداشت.
زمان مطالعه: 5 دقیقه
چرا صنعت بیمه به نوآوری نیاز دارد؟
پیچیدگی‌های ذاتی صنعت بیمه، گره خوردن ریسک به تار و پود آن، کوتاه بودن عمر مدیریت مدیران، ضریب نفوذ پایین بیمه در ایران، طولانی بودن مدت بازدهی سرمایه‌گذار و... دست به دست هم داده تا نوآوری با چالش‌های بیشتری برای ورود به این صنعت نسبت به سایر صنایع مواجه باشد.
زمان مطالعه: 10 دقیقه
کرونا برای صنعت بیمه بد نبود!
در صنعت بیمه جهان، به دلیل شیوع کرونا، بسیاری محصولات جدید متناسب با نیازهای جدید مشتریان طراحی و عرضه شدند. عرضه محصولات بیمه‌ای از طریق پلتفرم‌های تجمیع‌کننده و کارگزاران آنلاین شدت گرفت و شرکت‌ها سعی کردند تا حد امکان، فرایندهای بیمه‌گری، از ارزیابی ریسک گرفته تا ارزیابی خسارت، را از طریق ابزارهای دیجیتال و در فضاهای آنلاین انجام دهند.
وحیده نورانی
زمان مطالعه: 7 دقیقه
هنوز نگاه روشنی به نوآوری نداریم
ذهنیت عمده شرکت‏های بیمه، مدیریت محافظه‏‌کارانه ریسک و جبران خسارت‏ها است؛ در صورتی که موفقیت‏‌های آتی شرکت‌های بیمه در گرو به‌‏کارگیری فناوری برای حرکت به سوی پیشگیری از خسارت، ساده‌سازی مفاهیم بیمه‌ای برای مشتریان و هوشمندسازی فرایندهای صدور و ارزیابی خسارت در فضاهای دیجیتالی است که در نهایت موجب رضایتمندی مشتری به واسطه تجربه خوشایندش از تعامل با بیمه‌گر خواهد شد.
نیما نوراللهی
زمان مطالعه: 6 دقیقه
تاثیر ریسک اقتصادی بر خرید بیمه
تاثیر کاهش درآمد بر استفاده از خدمات بیمه اجتناب‌ناپذیر است اما باید به منبع درآمد افراد هم توجه کرد. درست است که درآمد بخش عمده‌ای از مردم کم شده اما این مسئله در اصل کاهش توان خرید است و نه کاهش درآمد.
آلبرت بغزیان
زمان مطالعه: 2 دقیقه
آیا بیمه دیجیتال شکست خورده‌ است؟
امروز این‌طور به نظر می‌رسد که مفهوم بیمه دیجیتال عمده محبوبیت خود را از دست داده‌است. بیمه‌گران آن چیزی را به دست نیاوردند که از دیجیتال شدن انتظار داشتند؛ حالا، به رویای دگرگونی‌های فناورانه عظیم‌تری مانند اینشورتک را در سر دارند. پرسش اصلی اما هنوز این است: چرا بیمه دیجیتال شکست خورد؟ آیا واقعا شکست خورد؟
حسن مرال
زمان مطالعه: 5 دقیقه
دچار ریسک سیستمی شده‌ایم
اگر بخواهیم تحول دیجیتال در جایی ایجاد کنیم نیاز است ساختارها و زیرساخت‏‌های‏‏‏‏ حقوقی، عملیاتی و اداری آن را پیش‏‌بینی کنیم. اگر صنعت بیمه بخواهد پذیرای استارت‌‏آپ‏‌ها باشد، نیاز به فضا و بستر مناسب دارد و باید زیرساخت‏‌های این حضور آماده و نقش راهی تهیه شود؛ بدون اینها استارت‏‌آپ‏‌ها موفق نخواهند بود.
بهروز اسدنژاد
زمان مطالعه: 5 دقیقه
با مشتری راحت ارتباط بگیرید
اصلی‎‌ترین مزیت تحولات خودکار در زمینه امور مشتریان انجام کارها به شکلی هوشمند و در زمانی کوتاه در تمامی طول زنجیره ارزش بیمه است. ساده‌سازی فرآیندهای بیمه‌ای و ارتباط کلامی کمتر میان مشتریان وکارکنان از دیگر مزایای هوش مصنوعی در دفاتر صدور بیمه و سایر بخش‌هاست.
زمان مطالعه: 6 دقیقه
هوش محاوره‌ای، ابزاری جدید برای تعامل
هوش مصنوعی محاوره‌ای یکی از ابزارهای ضروری برای کسب‌وکارهای امروزی از جمله بیمه است و نوعی فناوری نوظهور که مکالمات بین انسان و رایانه‌ها را به لحاظ عاطفی هوشمند و کامل می‌کند.
زمان مطالعه: 5 دقیقه
فناوری در خدمت خاموشی جنگل‌ها
دنیا در چند سال گذشته شاهد آتش‌سوزی‌های سهمگینی بوده است که همین امر دردسر بزرگی برای شرکت‌های بیمه و تخمین ریسک داشت. حالا استارتاپ زستی به کمک بیمه‌گران آمده تا بیمه آتش‌سوزی را به راحتی قیمت‌گذاری کنند.
زمان مطالعه: 2 دقیقه