اینشورتک
هوش مصنوعی بیمه را از نو می‌سازد
بیمه‌گران مانند سایر اهالی کسب‌وکار به دنبال رسیدن به حداکثر کارآیی در جهت منافع اقتصادی خود هستند. این روزها سود حداکثری در صنعت بیمه به کمک فناوری‌های جدید نظیر هوش مصنوعی حاصل می‌شود. هوش مصنوعی از طرفی به افزایش رضایت مشتری کمک می‌کند و از طرف دیگر هزینه‌های کسب‌وکار را به حداقل می‌رساند. بهره‌گیری از هوش مصنوعی ظاهرا ساده به نظر می‌آید اما قضیه به این سادگی هم نیست.
زمان مطالعه: 2:32 دقیقه
چالش‌های نوآوری در بیمه
نوآوری آینده صنعت بیمه را شکل می‌دهد و به همین سبب هیچ مدیری نمی‌تواند آن را نادیده بگیرد. اما مسیر نوآوری در بیمه مسیر دشواری است همراه با چالش‌های فراوان که باید ابتدا نسبت به آن‌ها شناخت پیدا کرد و بعد در مسیر آن قدم گذاشت.
زمان مطالعه: ۱:۳۶ دقیقه
به یک نوآور واقعی نیازمندیم
صنعت بیمه، از نگاه کسب‌و‌کارهای نوآورانه زمین دست نخورده و پر از فرصت است و حتما در چنین جغرافیایی می‌شود داستان موفقیت چشمگیر تولید کرد. صنعت بیمه مستعد نوآوری است، این نیاز را درک کرده، قابل مذاکره است، شراکت می‌فهمد و تجربه حوزه فین‌تک را بیخ گوشش دارد.
ایمان جلیلی
زمان مطالعه: 7 دقیقه
صنعت بیمه با «اینشورتک» ماجراجویی می‌کند
حالا دیگر زمان داشتن روایت تازه بیمه است. حالا دیگر شرکت‌های بیمه که همیشه مخالف سرسخت هرگونه تغییری در نظام ساختاریافته تبصره‌ها و لایحه‌های خود بودند، به فکر تغییری اساسی ورای استفاده از داده و اتوماسیون هستند. در دنیایی که داده‌ها حکم ذخایر نفتی دولت‌ها را دارند، باید منتظر داستانی جذاب از بیمه بود.
لیدا هادی
زمان مطالعه: 2 دقیقه
خیز ترکیه برای جذب سرمایه‌های خارجی
سیاست کلی در ترکیه، جذب سرمایه‌های خارجی است. در حالی‌که مردم جهان به دلیل شیوع ویروس کرونا، خود را در خانه‌هایشان حبس کرده‌اند، ترکیه همه درهای خود را به روی خارجی‌ها باز گذاشته‌است. از گردشگران گرفته تا سرمایه‌گذاران خارجی، مادامی‌که قصدشان سرازیر کردن پول و سرمایه به ترکیه باشد، آ‎غوش گرم ترک‌ها به رویشان باز است.
زمان مطالعه: 7 دقیقه
اینشورتک روی صحنه
پانزدهمین دوره رویداد فیناپ این بار به صنعت بیمه اختصاص داشت و موضوع تحول دیجیتال. این رویداد که روز بیستم خرداد ۱۴۰۰ در شبکه نوآفرینی پلنت برگزار شد میزبان تعداد زیادی از مدیران و صاحب‌نظران صنعت بیمه بود. فیناپ این بار موضوع جذابی داشت: اینشورتک!
زمان مطالعه: 3 دقیقه
هدف فقط حمایت از استارتاپ‌ها بود
بخشنامه‌ بیمه مرکزی جنجال زیادی داشت: «هرگونه همکاری مستقیم و غیرمستقیم شرکت‌های بیمه و شبکه فروش با بازاریان بیمه ای برخط (استارت آپ‌ها) فاقد مجوز از بیمه مرکزی در کلیه رشته های بیمه ای ممنوع بوده و ...» هیاهوی زیادی که در نهایت محمد آقاجری مدیر کل نظارت بر بیمه‌های غیر زندگی بیمه مرکزی در گفت و گو با اینشورتک به همه شبهات آن پاسخ داد.
زمان مطالعه: ۸ دقیقه
چرا ایرانی‌ها با بیمه قهر کرده‌اند؟
رسانه اینشورتک از ۱۵ نفر که در مشاغل مختلف از جمله کارمندی، معلمی، فروشندگی، پرستاری، خانه‌داری، نویسندگی، کارگری و ... فعالیت دارند درباره رویکردشان نسبت به بیمه پرسیده‌ است که پاسخ‌های آنها از یک تردید جمعی حکایت دارد. گویا جذب ایرانی‌ها به صنعت بیمه و بهره‌مندی از خدمات متنوع آن به یک برنامه‌ریزی بلندمدت سیاسی، اقتصادی و اجتماعی نیاز دارد.
زمان مطالعه: 10 دقیقه
حرکت در مسیر نوآوری کند است
غلامرضا سلیمانی مدیر کل بیمه مرکزی بر این باور است که محصولات توسعه فناوری اطلاعات در صنعت بیمه با گذشت زمان، قابل برداشت می‌شوند. او در گفت‌وگویی تفصیلی همه موانع بر سر این راه را برای «اینشورتک» توضیح داد تا هم روایت‌گر دغدغه‌های نوآوری در صنعت بیمه باشد و هم توضیحی برای مسیر پیش روی آینده.
زمان مطالعه: 10 دقیقه
ناگزیر به تجربه تحول دیجیتال هستیم
یونس مظلومی مدیر عامل بیمه تعاون ریشه کند بودن نوآوری در بیمه را در ماهیت این صنعت می‌داند و معتقد است دیر یا زود تحول دیجیتال در صنعت بیمه محقق می‌شود و پیش‌بینی می‌کند دهه بعد برای این حوزه دهه‌ای کاملا متفاوت باشد.
زمان مطالعه: 10 دقیقه
نوآوری مسیر بیمه را هموار خواهد کرد
هدف از نوآوری چیزی نیست جز رشد. گاهی این رشد از مسیر افزایش بهره‌وری میسر می‌شود و گاهی هم صرفا با ارائه کالاها و خدمات جدید و مشتری‌محور قابل انجام است. تمامی پیشرفت‌هایی که به افزایش بهره‌وری عملیاتی منتهی می‌شوند، بدون نوآوری و فناوری در خطر خواهند بود.
زمان مطالعه: 8 دقیقه
مسیر تحول دیجیتال در کشورهای دنیا
بررسی‌های پژوهشی حاکی است اکثر شرکت‌های بیمه‌ای در آمریکا یا چین تقریبا از همه فناوری‌های دیجیتالی برای ارائه خدمات به مشتریان خود استفاده می‌کنند؛ اما در نقطه مقابل، کشورهای کمتر توسعه‌یافته یا در حال توسعه هنوز نتوانسته‌اند بسترهای مناسب برای این مهم را فراهم سازند.
زمان مطالعه: 8 دقیقه