اینشورتک
پلنت با هدف توسعه اینشورتک به رویداد فینوهک پیوست
زمان مطالعه: 2 دقیقه
پلنت به عنوان همکار رسمی شعبه ترکیه موسسه دیجیتال اینشورر (TDI) شناخته شد
پلنت به عنوان اولین مرکز نوآوری بیمه و مالی از ایران به عنوان همکار رسمی شعبه ترکیه موسسه دیجیتال اینشورر (TDI) شناخته شد.
علیرضا جاهدی
زمان مطالعه: 2 دقیقه
زمینه سازی موفق «پلنت» برای توسعه همکاری اینشورتک های ایرانی با دنیا
نخستین مواجهه ستارگان اینشورتک ایران بازتاب گسترده‌ای میان بیمه‌گران نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی بیمه ترکیه داشت.
زمان مطالعه: ۲ دقیقه دقیقه
چند راهکار ساده برای کمبود انرژی در مسیر نوآوری
بسیاری از ما تصور می‌کنیم دلیل نوآور نبودن‌مان این است که توانایی لازم برای این کار را نداریم. اما واقعیت این است که همه به نوعی نوآور هستند. آنچه باعث می‌شود نوآوری در همه انسان‌ها بروز نکند، انرژی است. خوشبختانه راهکارهایی وجود دارد که به کمک آن‌ها می‌توان خستگی و بی‌انرژی بودن در مسیر نوآوری را برطرف کرد.
زمان مطالعه: 3:03 دقیقه
هوش مصنوعی و رباتیک چگونه آینده شغل‌ها را تغییر می‌دهد؟
فناوری‌ها به شکل‌های مختلف فضای کاری و حرفه‌ای انسان‌ها را تغییر می‌دهند. در این بین دو فناوری از همه مهم‌تر هستند: هوش مصنوعی و رباتیک. بررسی‌ها نشان می‌دهد این دو فناوری جدید، تحولاتی انقلابی در شیوه کار و نحوه تصمیم‌گیری انسان‌ها ایجاد کرده‌اند. هوش مصنوعی و رباتیک، آینده مشاغل را تغییر داده‌اند.
زمان مطالعه: 3:40 دقیقه
چطور خلاقیت را به محیط کار بیاوریم؟
همه می‌دانیم که خلاقیت و نوآوری برای کسب‌وکارهای امروزی ضروری است اما تا چه اندازه برای آن قدم برداریم؟ اکثر مدیرها به دنبال نیروهای بااستعدادی هستند که بتوانند از خلاقیت و استعداد آن‌ها بهره بگیرند. اما پس از استخدام چنین نیروهایی، آن‌ها را در چهارچوب‌هایی قرار می‌دهند که خلاقیت را از آن‌ها می‌رباید. وقت آن رسیده که برای رسیدن به نوآری، نیروهای خلاق را رها کنیم تا خودشان را در محیط کار نشان دهند.
زمان مطالعه: 1:51 دقیقه
هوش مصنوعی چه کمکی به انسان‌ها می‌کند؟
هوش مصنوعی، علم هوشمند کردن ماشین‌هاست. همان علمی که در آن با استفاده از الگوریتم‌ها به کامپیوترها امکان حل مشکلاتی داده می‌شود که در گذشته فقط توسط انسان‌ها حل می‌شدند. ما اکنون در عصر هوش مصنوعی قرار داریم. اما هوش مصنوعی دقیقا چیست و چه کمکی به انسان‌ها می‌کند؟
زمان مطالعه: 2:37 دقیقه
فرصت حضور استارتاپ‌های ایرانی در نمایشگاه صنعت بیمه ترکیه
در فراخوانی که توسط پلنت منتشر شده است، از استارتاپ‌های فعال در صنعت بیمه دعوت شده تا ضمن ثبت نام در وب سایت این مرکز نوآوری و شرکت در فرآیند داوری و پذیرش از حمایت صد درصدی مالی و معنوی پلنت برای حضور در نمایشگاه بین المللی صنعت بیمه در ترکیه استفاده کنند.
آیا اینشورتک به بلوغ رسیده است؟
اینشورتک این روزها واژه جذاب فعالان عرصه بیمه است و وسیله‌ای برای جذب سرمایه‌گذاری‌های بزرگ. آیا می‌توان ادعا کرد که اینشورتک نه فقط در ایران که در کل دنیا هنوز در مرحله تکوین و تکامل تدریجی است؟ آیا می‌شود جرئت به خرج داد و گفت که اینشورتک نابالغ است؟ یا بعد از نیم دهه فعالیت می‌توان ادعا کرد که استارتاپ‌های بیمه‌ای همگی به بلوغ رسیده‌اند و حالا ورای حد و مرزهای مراحل اولیه اقدامات ابتکاری خود گام بر می‌دارند؟
لیدا هادی
زمان مطالعه: 5 دقیقه
گیمیفیکیشن در بیمه چه کاربردی دارد؟
شرکت‌های بیمه می‌توانند با استفاده از گیمیفیکیشن، تجربه مشتریان را بهبود ببخشند، مشتریان جدیدی با انگیزش درونی و بیرونی جذب و آن‌ها را حفظ کنند.
زمان مطالعه: 7 دقیقه
کاربرد همزاد دیجیتالی در صنعت بیمه
همزاد دیجیتالی یا دوقلوی دیجیتال (Digital Twins) در حقیقت جمع‌آوری داده‌های دیجیتالی و ایجاد محصولی بهینه است. صنعت بیمه با بهره‌گیری از این مدل می‌تواند بهره‌وری و سودآوری را افزایش دهد.
زمان مطالعه: ۵ دقیقه
تحول دیجیتال یا ژست دیجیتال؟
انعطاف‌پذیری، تجربه‌گری و چابکی آن چیزی است که برای رسیدن به تحول دیجیتال نیاز داریم.
حامد شیداییان
زمان مطالعه: ۴ دقیقه